Logotyp Visual Designers

Ny webbplats för Susana Quintela Akupunkturklinik

Uppdrag

Susana Quintela är specialiserad på kvinnlig och manlig infertilitet. Webbplatsens uppgift är att presentera på vilket sätt Susanas behandling med TKM (Traditionell kinesisk medicin) kan öka chansen att bli gravid. Sökoptimeringen var det viktigaste i uppdraget. Webbplatsen uppgift är att presentera skolans kurser och utbildningar. Den som söker en kurs eller utbildning ska enkelt kunna orientera sig på sidan och hitta information. Webbplatsen ska också inspirera besökaren och vägleda till att genomföra en anmälan eller ansökan. Den behöver också tillgodose skolans kursdeltagare när det gäller viss information.

Analys

Vi började med att analyserade webbplatsens prestanda när det gäller användarupplevelse (User Experience ) med hjälp av bland annat verktyget Semrush. Dessutom användes Yoast för att undersöka sidans SEO (sökmotoroptimering).

Lösning

Vi valde ett passande WordPress-tema och installerade Elementor. Startsidan gjordes lättnavigerad och tydlig utifrån målgruppens behov. Den visuella identiteten omarbetades. I arbetet med organisk SEO skapades relevant innehåll med textbearbetning, sökfraser, ändrade urlar och sökoptimerade bilder m m.

Uppdragsgivare

Susana Quintela Akupunkturklinik → fertilitetidag.se

Samarbetspartners

Lena Ringstad, FlyMama AB
Eva Strindlund Design

Tjänster

Visuell identitet
Ny webbplats
SEO Analys
Design / UX

Hör av dig till oss!

Har du frågor eller vill du veta mer om oss på Visual Designers?
Hör av dig till hej@visualdesigners.se